Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.
FM Henry

Filetering af runde fisk som laks, torsk, ørred osv.

Filetering af fisk har ry for at være svært. Ser man det demonstreret af en prof så virker det nemt, men når man så prøver deres metode selv, så ender det som regel med noget være rod hvor man får slagtet sin fisk i stedet for fileteret. Det her er en metode som er særlig god til hjemmekokken der ikke fileterer fisk ret ofte. Den tager lidt længere tid men er meget nemmere fordi man hele tiden kan se hvad man laver.
Es gibt keine Kommentare zum Anzeigen

Medieninformationen

Kategorie
Anleitungen Tipps und Tricks
Hinzugefügt von
FM Henry
Datum
Aufrufe
308
Anzahl Kommentare
0
Bewertung
0,00 Stern(e) 0 Bewertung(en)

Teilen

Zurück
Oben