FM Henry

Het verhaal van de kabeljauw

De hele maand november staat de kabeljauw centraal in de campagne Mannen van de Zee. De smaak van kabeljauw is fijn en eindeloos te combineren. Kabeljauw kan goed worden gebakken, gegrild, gestoofd of gekookt. De kabeljauwmannen van de zee zijn de drie generaties van de Scheveningse vishandel Spaans. Opa Gijs Spaans, 93 jaar, koopt nog steeds elke ochtend de kabeljauw op de visafslag. Vader Max Spaans en zoon Jiri Spaans verkopen vervolgens met trots en passie voor het vak de verse vis in de winkel. De kibbeling wordt, bij voldoende aanvoer, alleen van de kabeljauw gemaakt!
Es gibt keine Kommentare zum Anzeigen

Medieninformationen

Kategorie
Dorschvideos
Hinzugefügt von
FM Henry
Datum
Aufrufe
289
Anzahl Kommentare
0
Bewertung
0,00 Stern(e) 0 Bewertung(en)

Teilen

Zurück
Oben